En hyllning till Dina

Det värmer i hjärtat att läsa om hur vårt liv och Dina som person har påverkat så många. Det är ingen tröst i dagsläget, när allt är som mörkast och tyngst, men jag är säker på att vetskapen om att vårt mörker fått många att tänka om och att ta tillvara på stunden. Så småningom hoppas jag att det kommer att landa och på något vis bädda in mitt hjärta i bomull.

Jag kommer att fortsätta skriva här. Det har varit en tröst att få lätta mitt hjärta under sjukdomstiden och jag vill gärna fortsätta med det, i den mån jag orkar. Det är så mycket som måste bearbetas, en ny verklighet som ska formas.
Nu är allt bara kaos, men mitt i kaoset ska vi också planera Dinas begravning. Vi har valt att inte sätta in en annons, de som behöver veta får veta det här.

Så torsdagen den 9 juni 2016 klockan 11.00 kommer vi att hylla Dina med en ceremoni i Eds Kyrka, Upplands Väsby. Därefter kommer vi att ställa till med kalas i sann Dina anda i Fresta Församlingsgård.

2016-01-17-19.17.41.jpg.jpegVi vill inte att dagen ska vara mer tung och traditionstyngd än den redan är.
Vi vill hylla Dinas fantastiska person och liv.
Vi vill att dagen ska vara fylld av kärlek, värme, skratt, gråt, blommor,  minnen, barn, bus, musik, färger och framtidstro!
Dina hatade avsked så vi säger inte hej då, vi säger vi ses igen!

De som känner att de vill närvara är välkomna, barn som vuxna. Ta på er färgglada kläder och kom för att skratta och gråta med oss och hjälp oss att hylla Dina.
Osa och eventuella frågor ställs till info@vasbybegravning.se

Istället för gåvor och blommor ser vi gärna att ni bidrar där det behövs som mest, rätt in i barncancervården.
Vi kommer att återkomma här med detaljer om detta.
Tack!

Annons

13 reaktioner på ”En hyllning till Dina

 1. Takk for at du fortsatt deler, du/dere har berørt meg masse. Jeg har fulgt dere i flere måneder, men aldri kommentert. Fortsett å hylle deres elskede Dina, vi er mange som står bredvid deg: ❤
  Hilsen fra Lisbeth, en farmor fra Norge.

  Gilla

 2. Tänker på er och skickar en massa styrkekramar! 💜💎💜💎💜
  Så fint du skriver Malin och även om jag inte träffat Dina så har hon och gjort stora avtryck och berört mig väldigt mycket. 💜💎💜💎💜

  Gilla

 3. Känner inte er, men har följt er resa o aldrig kommenterat.
  Ni har verkligen berört mig o när jag läst bloggen har tårarna rullat på min kind.
  Och jag är helt säker på att ni kommer träffa Dina igen 😍
  All kärlek o styrka till er ❤

  Gilla

 4. Det har varit en ära att få följa er och Dina har sannerligen gjort intryck. Igår kväll var himlen alldeles rosalila och jag som inte ens träffade Dina tänkte att det där, det är Dina. Det är hennes dansande som gör himlen så där extra vacker.

  Jag skickar all värme och tröst jag kan och säger en än gång tack Malin för allt det starka, vackra, avgrunds hemska men hoppfulla du har skrivit.

  KRAM från Anna

  Gilla

 5. Som så många följde jag bloggen under tystnad, via Jennie Reponen. Tack för att vi alla fick följa er.
  En vacker låt till tröst:
  Don’t give up the fight (for no reason)
  Från Racoon. Låten finns på youtube.
  Jag önskar er kraft den kommande perioden. Kram, Marieke Wijma

  Gilla

 6. Jag känner er inte mer än genom att jag ‘ ramlad in’ på bloggen. Har läst, hoppats, bett en bön och blivit så berörd!! Inom mitt yrke har jag träffat familjer i er situation, men att få insyn i hur kampen med ett sjukt barn egentligen är där hemma kan man aldrig riktigt förstå som sjukvårdspersonal. Genom dina texter har jag fått en helt annan förståelse och förhoppningsvis kan jag bemöta de familjer jag träffar på ett bättre sätt framöver. Tack för att ni orkat dela med er. Kramar/ Elisabeth

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s