Spring för Dina och alla andra barn som är värda en ärlig chans!

Imorgon söndag 7/8 är det dags för loppet Till Dinas minne där alla insamlade pengar (anmälningsavgiften, fika, armband, lotterier) går direkt till vår insamling till HOPE. Informationen har gått ut på Facebook men alla hänger ju inte där så här kommer det igen.

Evenemanget arrangeras av Fair Trade Runners i samråd med oss i familjen och pågår mellan 10 och 14. Kom när du kan, stanna så länge du vill.

Alla intäkter går oavkortat till HOPE. Priserna är minimipriser; betala gärna mer om du kan och vill.

Runbyspåret är 2,1 km och ligger vid Runby skola i Upplands Väsby (Lövstavägen 1). Det finns parkering vid skolan, men beroende på hur många som kommer samtidigt kan det bli trångt. Har du möjlighet att lämna bilen hemma, gör det.

Kommer du med kommunala färdmedel är det buss 562 från Upplands Väsby station, alternativt ca 10 minuters promenad.

Anmälan till loppet kostar 50 kronor. Start går var 15e minut. Gissa din sluttid och försök pricka den. Ta dig runt på 6, 26 eller 56 minuter, det spelar ingen roll. Varje heatsegrare  vinner ett pris och totalvinnaren får en häftig actionkamera med stort minneskort. Spring gärna fler varv, gå runt med barnen eller välj att bara umgås på ängen.

Stanna gärna kvar och umgås, fika, handla och lek även då ni sprungit klart. Förhoppningsvis är vädret med oss så att vi vill vara ute.

Det kommer att finnas fika att köpa. Ta gärna med en picknickfilt så kan ni stanna och umgås, och kanske fika en gång till :-).

Förutom fika finns även ett lotteri med riktigt fina vinster, försäljning av armband som Fair Trade runners gjort, samt försäljning av pärlplattemagneter och annat som Dinas kusiner gjort av pärlor. Man kommer att kunna gå på Pokemonjakt och delta i utlottning av Pokemontavlor gjorda av pärlor.

Spåret ligger bredvid en skola, så här finns både lekplatser för barnen och en konstgräsplan om någon vill spela fotboll en stund.

Kom för Dina, kom för alla barn som inte längre finns hos oss, kom för alla barn som kämpar just nu, kom för alla barn som kommer att drabbas av cancer i framtiden. Just do it skulle Dina sagt.

Har du inte möjlighet att närvara men ändå vill bidra så kan du sätta in pengar på vårt HOPEkonto i Nordea 3274 2296 158. Du kan även Swisha på 0735200077.

Varmt välkomna till Dinas minne!

3 reaktioner på ”Spring för Dina och alla andra barn som är värda en ärlig chans!

 1. Hej Malin Och Anders,
  Det känns jätte tråkigt men vi har ingen möjlighet att delta i loppet, jag vet att Walter min son hade älskat det. Jag undrar om det finns någon möjlighet att bidra och kunna betala in pengar ändå. Har ni något konto nr eller liknande.

  Hälsningar
  Walter, Mia och Jörgen

  Gilla

  1. Hej Jörgen, vad tråkigt att ni inte kan, men självklart kan ni delta ändå. Vårt HOPE konto i Nordea är alltid öppet för bidrag.
   Kontonumret 3274 2296 158
   Alternativt Swisha till 0735200077
   Tack!

   Gilla

 2. Aha, det var Fair Trade Runners som skapade Facebook-evenemanget – det förklarar varför det inte gick att se. (FTR är en sluten grupp, och man måste vara medlem i gruppen för att kunna se eller ens leta efter evenemang som anordnas av slutna Facebook-grupper. Är man inte medlem i FTR såg man alltså inte ens att eventet fanns, det gick inte att hitta det om man sökte, och länken har hela tiden gått till en sida som säger ”Sorry, this content is not available” när jag har försökt följa den.)

  Hoppas det kom riktigt mycket folk och att det blev en fin dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s