Kritiskt läge

Jag kommer inte orka skriva här på ett tag utan kommer göra kortare uppdateringar på Dinas Facebooksida Insamling för fina Dinas operation.
Vi åkte in till Akuten igår då Dina sovit hela dagen. De gjorde en akut datortomografi och konstaterade på en gång en stor hjärnblödning. Vi har varit på Barnintensiven hela natten. Hon är stabil och vaknade till lite mer efter att hon fått höga doser kortison för att svälla av i hjärnan.
Strax innan sju imorse påbörjades narkosarbete inför den MR som ska ge mer information om anledningen till blödningen. Vi hoppas att det bara är just en blödning, men mest troligt är det en eller flera metastaser som brustit.
Efter MR går de troligtvis direkt över till operation då blödningen var så stor att det inte räcker med medicinering.

Allt har gått så fort och vi förstår inte riktigt vad som hänt.
Vi väntar. Vi gråter. Vi hoppas.

Annons

15 reaktioner på ”Kritiskt läge

 1. Jag har följt bloggen lite på avstånd. En gemensam vän som ibland länkat till bloggen på sin FB. Jag har aldrig kommenterat tidigare inlägg men nu kan jag inte låta bli.

  Föreslår att alla ni som läser bloggen oavsett trosuppfattning ber för lilla Dina och hennes familj.

  ”Jesus svarade dem: ”Tro på Gud! Amen säger jag er: Om någon säger till detta berg: Lyft dig och kasta dig i havet, och inte tvivlar i sitt hjärta utan tror att det han säger skall ske, då skall det ske. Därför säger jag er: Allt vad ni ber om och begär, tro att ni har fått det, så skall det vara ert”
  Markus 11:22-24

  Vi ber och hoppas. Styrkekramar till er ❤❤❤

  Gilla

 2. Jag har oxå följt din blogg genom en gemensam vän. Kan inte föreställa mig er situation men sänder er alla oändlig kärlek och styrka! Hoppas hoppas hoppas på en ljusning för Dina!

  Gilla

 3. Åh, vet inte var jag ska börja, vad jag ska säga. Allt är och känns så fjuttigt i jämförelse var ni är. Ända sedan den dagen jag mötte Dina på sjukhuset har jag tänkt på er. Hon etsade sug fast, både hos mig och vår son. Han pratar ofta om henne, fast att han inte känner henne mer än att de hade kul en halv dag på dagvården… Så fin, så glad, så levnadsfull. Sänder all styrka till er! 🙏🏻💞

  Gilla

 4. Följer er på avstånd då vi en gång i tiden var F&S kollegor. Skickar all styrka, värme och omtanke till er. Heja fina Dina. Måtte detta få ett lyckligt slut. STOR kram

  Gilla

 5. Har som många andra följt bloggen en längre tid. Har fängslats av ditt träffande och fina sätt att skriva. Jag har känt igen mig i många av dina känslor då jag har ett barn med iofs helt andra problem, funktionshinder. Men känslorna och oron man känner för sina barn är densamma. Att man vägrar ge upp, skulle göra vad som helst för sitt barn. Den totala och gränslösa kärleken.
  Hur man får strida med sjukvården för att få rätt hjälp.

  Har som många andra tänkt på hela er familj idag. Är så arg, frustrerad, ledsen. Ni har alla gått igenom så mycket. Det räcker nu. Nu är det Dinas tur att leva och få må bra. Gör ont… Önskar jag kunde göra nåt…
  Det jag kan göra är att be för Dina och det gör jag.
  Många kramar

  Gilla

 6. Vet inte hur jag ska formulera mig. Har också följt bloggen ett tag och nu känns det som att jag vill skriva något. Blir berörd av att följa vad som händer och är otroligt imponerad av hur ni kämpar. Dina kan inte ha bättre föräldrar än ni. Hoppas verkligen att det vänder snart. Sänder alla styrkekramar jag kan uppbringa till er. Måste också säga att du är otroligt duktig på att skriva. 💕

  Gilla

 7. Känner er inte men alla tankar
  är hos er
  Hoppas och ber att det ska få ett lyckligt slut för en otroligt stark och tuff tjej
  Varma styrke kramar till Dina och hennes familj💕

  Gilla

 8. Har länge följt bloggen och er kamp men aldrig skrivit något och jag vet knappt vad jag ska skriva nu. Orden räcker inte till… Ni finns i mina tankar och jag ber om all kraft och styrka till er och Dinamanten!

  Gilla

 9. Hej!

  Jag ligger just nu inne på q82 med min dotter som har dravet syndrom. Vi håller oss på rummet för att hon inte mår bra och för stt inte riskera smitta någon infektionskänslig, som er <3. Såg namnet Dina på ett rum när jag hämtade mat och tänkte på er, kanske ligger ni också på 82an.

  Vi känner inte varandra men av en slump trillade jag in på bloggen för några månader sedan. Känner med er och tänker på Er ofta.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s