Dina Linnea

Nu dansar vår Dinamant på en lila stjärnbeströdd himmel bland regnbågar, enhörningar och älvor. Hon äter gyros och calamares, chokladglass med grädde och marshmallows. Hon har en påse lördagsgodis med colaflaskor och sura colanappar.
Hon har lämnat sin kropp men lever för alltid i våra hjärtan.
Hedra henne genom att leva i kärlek och med passion för allt du håller kärt.

image

”oh they say people come, say people go
this particular diamond was extra special
and though you might be gone, and the world may not know
still I see you, celestial

like a lion you ran,  a goddess you rolled
like an eagle you circled, in perfect purple
so how come things move on, how come cars don’t slow
when it feels like the end of my world
when I should but I can’t let you go?

but when I’m cold, cold
oh when I’m cold, cold
there’s a light that you give me when I’m in shadow
there’s a feeling you give me, an everglow

like brothers in blood, sisters who ride
and we swore on that night we’d be friends til we die
but the changing of winds, and the way waters flow
life as short as the falling of snow
and now I’m gonna miss you I know

but when I’m cold, cold
in water rolled, salt
I know that you’re with me and the way you will show
and you’re with me wherever I go
and you give me this feeling this everglow

oh- I I I I
what I wouldn’t give for just a moment to hold
yeah I live for this feeling this everglow

so if you love someone, you should let them know
oh the light that you left me will everglow”
Coldplay

image

Annonser

105 reaktioner på ”Dina Linnea

 1. ”Fly, fly little wing
  Fly beyond imagining
  The softest cloud, the whitest dove
  Upon the wind of heaven’s love
  Past the planets and the stars
  Leave this lonely world of ours
  Escape the sorrow and the pain
  And fly again”
  ❤️❤️❤️

  Gilla

 2. Vakre, lille Dinamant❤ Du og den fine familien din har satt dype spor i hjertet mitt. Håper alt er mye bedre der du er nå.

  ‘Bak meg ligger et hav av mil
  Og du er havna jeg seiler til
  For jeg vet innerste inne at du er å finne
  Du ser at jeg er sliten nå
  Men jeg vet jeg må fortsette å gå
  For jeg tror at du står der og venter et sted’
  (Venter et sted, Trygve Skaug)

  Gilla

 3. Tack för påminnelsen om att älska och att berätta för dem som är nära hur viktiga de är. Imorgon börjar min barnvecka igen och jag ska försöka se det mellan syskonbråk, brända fiskpinnar och evighetstjat. För jag har åtminstone några att tjata på. Också ett tack till sig för en känslosam resa i er familj och hur fint du har skrivit.
  Kramar!

  Gilla

 4. Tusen kramar och hjärtliga tankar till er!
  Tack för påminnelsen om att älska mer, ni är fantastiska hela bunten! ❤️❤️ Var rädda om er! ❤️❤️

  Gilla

 5. Sov gott lilla Dina ❤️
  Tankar till dig och din familj ❤️
  Kram och kärlek från Sandra

  ”En ängel flög förbi mot himmeln så fri men hon lämnade sitt leende på vår jord”

  Gilla

 6. ”Ett steg i taget, en fot framför den andra, ett andetag åt gången” var orden jag fick av en mamma som mist före mig. De orden hjälpte mig under de första månaderna.

  All styrka och värme vill jag skicka till er i denna svåra tid.

  Varma hälsningar från Lena

  Gilla

 7. Nu sitter Dina tillsammans med sin älskade farfar på ett moln, där de två vakar över sina nära och kära. Skrattar åt tokigheter som de ser, äter godis och glass och inga sjukdomar finns. All kärlek och varma tankar till Er ❤️❤️❤️

  Gilla

 8. Sov så gott tappra, modiga lilla Dinamanten! Jag är säker på att du får hur många privatkonserter med Dolly Style som du vill! Och till dig mamma Malin vill jag bara säga vilken lejoninna du är! Du (och pappa Anders) har gjort allt, ALLT som står i er makt för att hjälpa er lilla superhjältinna, och samtidigt har du skrivit ner hennes bok med ord som gått rakt in i hjärtat på alla oss som läst. Vilket intryck och avtryck ni har gjort! Vill skicka er de allra varmaste kramar och jag lovar att hedra Dina genom att leva i kärlek! ❤️

  Gilla

 9. Finner inga ord. Är inte rättvist, inte ok men ändå händer dessa saker som man inte kan påverka hur gärna man än vill. Men Dina slipper ha ont nu. Himlen har fått den finaste lilla ängel. Har en dotter i samma ålder .. Tårar rinner. Ta hand om er fina ni !

  Gilla

 10. vill bara säga att jag har följt eran resa här på bloggen och jag kommer alltid minnas Dina. För mig kommer alltid namnet Dina tillhöra er Dina. Tack för jag fått följa er resa och det har fått mig inse hur fort livet kan förändras. Dina kommer alltid finnas vid er sida och vänta på er. StyrkeKramar!

  Gilla

 11. Ack, så du har berört mig, lilla barn. Vila i frid. Och till två helt fantastiska föräldrar vill jag ge en varm kram. Sörj, ge varandra kärlek och finn någon slags ro i att ni inte kunde ha gjort mera. Som ni har kämpat… ❤️

  Gilla

 12. Sällan har jag hört talas om en så modig och stark kämpe. Fina Dina, sov gott. 💜 💎
  Trots att jag inte känner er så kommer jag alltid minnas den fantastiska lilla tjej som vi fått lära känna här.
  All kraft och styrka till hela familjen kommer här genom cyberspace. ☄

  Gilla

 13. Världen är orättvis…..Sov så gott Dinamanten och ta himlen med storm. Här på jorden (via bloggen som vi följt dig) har du och din familj gjort avtryck! Ta hand om er💕

  Gilla

 14. Kära ni, det är precis vad vi gör, hedrar Dina genom att leva i kärlek. Ni hjälper oss att göra det vardagligt fina större, det onödigt sura mindre. Vi kommer aldrig att glömma detta.

  Gilla

 15. Jag började läsa din blog via en bekant och har inte kunnat sluta. Du skriver så gripande. Tack för att du delar med dig. Dinas och er kamp har gjort mig mer tacksam och ödmjuk inför det jag har. Också förundrad över vilken kraft en mamma kan uppbringa för sitt barn. Att hela tiden orka lite till och lite till. Jag kramar nu mina barn extra ofta och tar inget för givet. Tack! Styrka och värme till din och din familj!

  Gilla

 16. Efter att ha läst här bestämde jag mig för att bli blodgivare. Lämnade blod för någon vecka sedan och fick nyss ett mess om att det har kommit till användning. Det är tack vare dig och Dina. ❤

  Gilla

 17. Vila i frid Dina 💜🦄🌈. Detta har berört mig mycket djupt och har verkligen fått mig att värdesätta det jag har och fått de flesta problem att framstå som bagateller. All kärlek och styrka till er.

  Gilla

 18. Vi tänker på fantastiska Dina & på resten av familjen in denna stora sorg. Vi skickar mängder av värme och kramar. ❤ ❤ ❤

  Gilla

 19. ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
  En stjärna lyser extra starkt på himlen nu & den stjärnan kommer alltid att påminna oss om att livet är kort, ibland alldeles för kort. All kärlek vi fått uppleva & alla vackra minnen, kan ingen ta ifrån oss, de bär vi med oss i våra hjärtan & är för alltid förankrade i oss. Dina kommer alltid att finnas i Er & vi som fått privilegiet att följa er otroliga historia kommer alltid att minnas er fantastiska Dina & älska desto mer❤️❤️❤️❤️❤️
  All styrka, kraft & framtidstro till er fina familj❤️❤️❤️❤️❤️

  Gilla

 20. Kära Dina. Jag är bra många år äldre än dig, ändå har du lärt mig så mycket. Om styrka, finurlighet, glädje och färgen har blivit en av mina favoritfärger för när jag ser något lila tänker jag på dig. När jag hör blinka lilla stjärna tänker jag på dig.
  Din mammas berättelser har lärt mig så mycket. Om hur det är att vara anhörig till någon som är svårt sjuk, hur det är att vara på andra sidan. Att när man som vårdpersonal ”vårdar” anhöriga så vårdar man ju faktiskt indirekt patienten. Självklart tänkte jag på det innan också- att anhöriga spelar en stor roll, men jag har en helt annan, djupare förståelse för hur det är att stå bredvid. Att inte kunna ta nålsticken åt någon man älskar så innerligt, att inte kunna ta över lidandet, ge en paus, genomgå operationerna istället, ta över smärtan.
  Er berättelse har berört mig djupt, den har även hjälpt mig utvecklas som sjuksköterska. Så tack. Tack för att ni har låtit oss beröras, få ta del, lära oss.

  Dina du kanske inte är här men du finns fortfarande. Varje gång någon tänker på dig så finns du igen. Och jösses vad vi är många som tänker på dig!! Sov gott lilla underbara fantastiska super-Dinamant 💜

  Gilla

 21. Jag började läsa er blogg för cirka ett år sedan av en ren slump. Sidän länkades på fb och jag klickade mig in till en värld full med kärlek men också ändlös sorg, hopp och förtvivlan. Att jag valde att fortsätta läsa var dock ingen slump. Jag har förlorat en bror, mina föräldrar förlorade sitt första barn.

  Du skriver otroligt fint om hur det är att leva när allt inte blir som man tänkt sig. När glädjen över att leva byts ut till rädslan för att förlora. Din blogg har fått mig att tänka till, vad är ett liv och hur vill jag förvalta dey på bästa sätt. Att vara tacksam för det man har och ÄLSKA villkorslöst.

  Älskade Dina. Jag är säker på att du har det bra där du är. Nu är du fri.
  Till dina föräldrar och syskon vill jag ge all kärlek och omtanke ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s