Alla goda ting är tre…

Ja nu blir det fokusskifte för ett litet tag.
Från sjukdom och mörka tankar till ett nytt litet liv och alla känslostormar det för med sig.
Jag var på Specialistmödravården i morse och det visar sig att jag, i alla fall rent fysiskt, är redo att föda mitt tredje barn. Jag träffade en fantastiskt bra läkare som efter att jag förklarat vårt läge bara sa det här ordnar vi, när passar det er?
Jag var inte alls förberedd på att det skulle gå så fort men hon tyckte inte det var någon idé att låta det gå mycket längre utan nu har vi två dygn på oss att leverera detta lilla knyte. På måndag får Dina sin nästa kur så då måste Anders vara tillgänglig för det. Så imorgon bitti åker vi in för att få lite hjälp på traven om det inte kommit igång av sig själv nu innan.
Jag blev igångsatt med Dina och det gick supersmidigt, 3 timmar med värkar innan hon kom till oss, så jag är inte rädd för det förloppet. Med Majken tog det lite längre tid men det gick ändå väldigt bra. Jag tänkte alltid förut att min kropp inte var skapt för att bli med barn, men verkligen för att föda dem. Jag hoppas den samarbetar lika bra denna gång.

Ja herregud. Tvära kast minst sagt. Jag ringde lite i chock till Anders och åkte sen raka vägen för att köpa en vinteroverall till lillpysen för det hade vi inte kommit oss för att göra ännu…
En sista lunch i min ensamhet på ett bra tag fick det bli också.

Nu sitter jag här och listar allt det där sista som måste göras.
Packa väskor till Dina och Majken, ta fram spjälsängen, lägga ner det sista i BB-väskan, ta ner tvätten, köpa hem frukostmat, byta lakan i Dinas säng (hon blöder så mycket näsblod just nu). Fast egentligen är det bara lite av det som verkligen måste göras.
Resten får vänta, eller göras av någon annan.

För nu ska jag ta mig tusan föda barn. Igen.
Nästa gång jag skriver är vi fem i familjen.
Party of 5.
Då vänder vi blad i vår familjebok igen och vem vet vad de kommande kapitlen kommer handla om…

Nu är det bara att köra. Kom kom lilla bebis!

Nu längtar Dina efter bebis, Majken å andra sidan har ingen aning vad som väntar….
wpid-2015-01-21-20.37.12.jpg.jpeg wpid-2015-01-21-20.35.33.jpg.jpeg

wpid-2015-01-21-20.36.19.jpg.jpegFake it til you make it!
Dina har ungefär en veckas fönster med ok värden var sjätte vecka, och hon älskar att bada, så det blev tre bad på 6 dagar för henne!
Tyvärr avslutade vi sista badsejouren på akuten med hög feber, men det var det ändå värt. Som hon njuter i bubbelpoolen!

5 reaktioner på ”Alla goda ting är tre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s