Statusrapport

Operationen är över och tog ca 6 timmar. Sen har vi suttit hos Dina på intensiven. Stirrat på henne och skärmarna. Det är slangar och infarter överallt.
Hon är vaken till och från och väldigt trött och omtöcknad.

Allt har gått bra, de har tagit bort hela vänstra leverloben och hon klarade det utan stora blodförluster. Tumören låg dock lite för nära tjocktarmen så patologen måste kolla om den spridit sig dit. Det fanns även två bleka fläckar på den högra  sidan av levern som han tagit prover på och måste ta reda på om det också är cancerceller. Besked om detta kan dröja flera veckor tyvärr.

Men nu gläds vi åt att dagen är över,  att det sjuka vi visste om är borta.  Resten får komma sen. Nu är det fokus på Dinas återhämtning.

Jag skriver mer sen, tänkte bara att ni ville veta hur allt gått.

Stort tack för ert stöd.

Annons

5 reaktioner på ”Statusrapport

 1. Tänker mycket på er ska du veta. Så skönt att operationen är över, nu håller vi tummarna för att återhämtningen går bra och att Dina piggnar till och får ork och kraft tillbaka :). Sköt om er, ni är helt fantastiska som föräldrar. Ingen ska behöva gå igenom det ni har och kommer att göra den närmaste tiden. Stor kram!! /Pernilla

  Gilla

 2. Ni har varit med i mina tankar hela tiden. Skönt att höra att operationen är över. Nu önskar jag er positiva resultat på de tester som gjorts Fortsätter att ha er med i mina böner framöver och att Dina återhämtar sig snabbt. ❤

  Gilla

 3. My sweet Malin! I am happy to know surgery went well. Progress is made little by little. I am happy to know Dina is safe, I pray for great outcome of the tests. Try to rest, you need it! I love you!

  Gilla

 4. Tänker på er Malin och hoppas på snabb återhämtning för Dina! Skönt att operationen gick bra, många kramar till dig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s